Vve totaalservice; van VVE administratie tot vve beheer
zo geregeld bij: Ckconsultancy

CKconsultancy biedt een totaalservice aan voor VvE's. Van de oprichting tot aan het beheer en de administratie van een VvE; CKconsultancy ondersteunt u op- en onderweg.

neem contact op
VVE totaalservice

VVE BEHEER, ADMINistratie & meer!

Wanneer u zich gaat inschrijven als VvE bij de Kamer van Koophandel, komt u er achter dat dit nog niet zo eenvoudig is als het inschrijven van bijvoorbeeld een eenmanszaak. U zult namelijk eerst de VvE moeten hebben opgericht, voordat u zich kunt inschrijven bij de KvK. Tijdens dit proces moet een aantal vaste stappen worden genomen en duidelijk worden vastgelegd; de juiste personen moeten de juiste functies bekleden.

Na het inschrijven van de VvE zal er ook een duidelijke en correcte VvE administratie moeten worden bijgehouden, VvE jaarstukken opgesteld en dagelijks beheer gevoerd moeten worden.

CKconsultancy biedt hiervoor een VvE totaalservice aan, waarin we samen met u van de oprichting tot aan het beheer van uw VvE u ontlasten en ontzorgen.

neem contact op

deze administratieve zaken kunt u bij ons uitbesteden:

VVE Administratie-verwerking
Icoon voor VVE Administratie verwerking
VVE Administratie-verwerking

VVE Administratie-verwerking

Net zoals elke onderneming zult u als VvE ook een administratie moeten bijhouden. De administratie van een VvE is een belangrijke zaak om in orde te hebben, dit om er voor te zorgen dat de interne en externe aansprakelijkheid van het bestuur afgeschermd wordt. Aan de administratie van een VvE zitten dan natuurlijk ook de benodigde richtlijnen en regeltjes. Deze VvE administratie richtlijnen en regeltjes zijn derhalve belangrijk om nageleefd te worden.

Binnen deze administratie worden er ook jaarstukken opgesteld. De VvE jaarstukken zijn de verantwoording van het bestuur naar de leden binnen een VvE.

CKconsultancy is door meer dan 32 jaar ervaring volledig bekend met de richtlijnen en regeltjes van de administratie van een VvE, en kan u hierbij zorgeloos op- en onderweg ondersteunen.

NEEM CONTACT OP
Bestuurder VVE’s
VVE Beheer besteed u uit bij CKconsultancy
VVE BEHEER

VVE BEHEER

Wanneer u een VvE beheert, zullen er een heleboel zaken op uw bord worden geschoven; reparaties, reserveren voor groot onderhoud, ramen wassen, poetsen, verhuizingen, servicebijdragen, financiën en zelfs het oplossen van een sleutel die verloren is. Kortom; alles wat u zich maar kunt bedenken, en nog veel meer, moet door u geregeld worden.

Wanneer u niet ervaren bent met het beheren van een VvE, kan dit de nodige tijd en aandacht kosten om te zorgen dat alles goed geregeld is; er geen fouten worden gemaakt en iedereen zijn of haar rol toegewezen heeft gekregen en deze rol conform de regels uitvoert.

CKconsultancy beschikt over een ervaren consultant die u het VvE beheer betrouwbaar uit handen neemt en u informeert over de stand van zaken. Hierdoor kunt u zich zorgeloos focussen op het woongenot.

NEEM CONTACT OP
KvK inschrijvingen
CKconsultancy helpt u met het inschrijven bij de KvK
KvK inschrijvingen

KvK inschrijvingen

Sinds 1 juli 2008 bestaat voor een VvE de wettelijke verplichting zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Natuurlijk zal deze inschrijving vlekkeloos moeten verlopen, zodat toekomstige (onder)aannemers kunnen nagaan of ze met de juiste personen zaken doen; of deze personen namens de VvE bevoegd zijn opdrachten te verstrekken.

Daarnaast bestaat nu ook voor VvE's sinds 1 januari 2018 de wettelijke verplichting om een reservefonds groot onderhoud te vormen.

CKconsultancy zorgt er samen met u voor dat uw VvE geheel correct wordt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zorgt ook dat deze inschrijving goed wordt onderhouden.

NEEM CONTACT OP
De LinkedIn pagina van CKconsultancy
Het CKconsultancy beeldmerk in wit.