ckconsultancy, uw allround management consultancy op maat.

Ondernemer zijn kan soms het gevoel geven van een eenzaam werkleven. De management consultancy van CKconsultancy kan u helpen op- en onderweg anders na te denken over belangrijke zaken en brainstormt met u over de toekomst.

neem contact op
MANAGEMENT ONDERSTEUNING

op zoek naar management consultancy op maat?

Als ondernemer zijnde wordt er veel op uw bord geschoven. Dit gaat van onbelangrijke zaken zoals welke koffie er gekocht moet worden, tot het nemen van belangrijke beslissingen voor de toekomst van uw bedrijf. Als u al deze beslissingen alleen zou moeten nemen, kan dit het gevoel geven dat u er alleen voor staat. Een management sparringpartner helpt u bij het nemen van deze belangrijke, koers-veranderende beslissingen.

Herkent u dit gevoel; het gevoel dat u er bij elke belangrijke beslissing alleen voor staat? Dan heeft CKconsultancy voor u de oplossing! Onze ervaren management expert staat voor u klaar om doormiddel van onze management consultancy samen met u te brainstormen over de belangrijke zaken, en ondersteunt u hierbij op- en onderweg.

NEEM CONTACT OP

CKConsultancy; management consultancy met altijd advies op maat:

Bedrijfsadviezen
Icoon voor bedrijfsadviezen
Bedrijfsadviezen

Bedrijfsadviezen

De moeilijke beslissingen nemen binnen uw onderneming is nog niet zo makkelijk als het klinkt. Elke beslissing die u neemt heeft tot het einde der tijden impact op u en uw onderneming. Dit is waarom wij bij CKconsultancy bedrijfsadvies geven op maat; gepersonaliseerd bedrijfsadvies afgestemd op uw onderneming, doelen en motivaties.

CKconsultancy is een bedrijfsadvieskantoor dat zich met name richt op bedrijfsadviezen voor mkb'ers.

NEEM CONTACT OP
Interim-management
Icoon voor interim-management
Interim-management

Interim-management

Het kan zijn dat uw onderneming nog niet toe is aan een vaste manager. In deze situatie kunt u kiezen voor interim management. Dit houdt in dat er tijdelijk een professionele manager binnen uw bedrijf wordt geplaatst die in samenspraak met u, u helpt de goede keuzes, op de goede momenten te maken.

CKconsultancy heeft altijd een passende interim management oplossing op maat!

NEEM CONTACT OP
Financieel management
Icoon voor financieel management
Financieel management

Financieel management

Als ondernemer wilt u zich focussen op uw bedrijf. Zoals u weet kost dit al uw aandacht en energie. Financiën kunnen hierbij roet in het eten gooien. Goed financieel management ontneemt u deze extra zorgen; u kunt zich focussen op de zaken waarvoor u ondernemer bent geworden.

CKconsultancy is door meer dan 30 jaar ervaring in staat deze financiële zorgen over te nemen, en dus u hiervan te ontlasten. Neem via onderstaande knop contact op en geniet nu van CKconsultancy's financieel management voor mkb'ers.

NEEM CONTACT OP
Bedrijfsmanagement
Icoon voor bedrijfsmanagement
Bedrijfsmanagement

Bedrijfsmanagement

U heeft geen behoefte aan vaste management-medewerking binnen uw bedrijf, maar bent wel op zoek naar een professionele mening om u te helpen bij belangrijke beslissingen?

Dan is het bedrijfsmanagement van CKconsultancy perfect voor u. Wij laten u aan het roer, terwijl CKconsultancy op de achtergrond op aanvraag paraat staat.

NEEM CONTACT OP
De LinkedIn pagina van CKconsultancy
Het CKconsultancy beeldmerk in wit.