hier zorgen we dat uw juridische overeenkomsten duidelijk, en goed geregeld worden!

CKconsultancy beschikt over een ervaren jurist die samen met u juridische zaken duidelijk en overzichtelijk in overeenkomsten kan vast leggen.

neem contact op
Juridische zaken

Juridische zaken, zo geregeld!

Het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het opzeggen hiervan, een DGA-overeenkomst, rekening-courant overeenkomsten en het opstellen van algemene voorwaarden; voorbeelden van zaken die juridisch correct geregeld moeten zijn. CKconsultancy beschikt over een multidisciplinair ervaren jurist die uw juridische zorgen uit handen kan nemen.

Lees hier meer over Benedikte, onze jurist.

hulp nodig bij het opstellen, of opzeggen van een arbeidsovereenkomst?

De afspraken die u maakt met uw personeel; de arbeidsovereenkomst. We zullen nog maar net niet zeggen dat dit de belangrijkste overeenkomst is binnen uw bedrijf. Concurrentiebeding, geheimhouding, salarissen en bonussen; zaken waar u geen geschil over wil, en moet hebben. Dus, de oplossing: vooraf regelen.

CKconsultancy biedt daarom professionele ondersteuning bij het opstellen en bewaken van de uitvoering van uw arbeidsovereenkomsten; zo ontzorgen wij u en kunt u zich focussen op andere processen binnen uw onderneming.

NEEM CONTACT OP
?

deze juridische overeenkomsten en contracten kunt u bij ons uitbesteden:

Akten van vennootschap onder firma
Vennootschap onder firma contract opstellen of ontbinden doet u bij CKconsultancy
vennootschap onder firma contract

Vennootschap onder firma contract opstellen of ontbinden

U wilt samen met uw (zakelijke) partner een vennootschap onder firma oprichten. Het oprichten van een VOF gaat altijd hand in hand met het opstellen van een vennootschap onder firma contract. U regelt in een vennootschap onder firma contract belangrijke zaken die op de lange termijn, wanneer niet honderd procent waterdicht opgesteld, vele problemen met zich mee brengen.

Het vennootschap onder firma contract zorgt dat elke partij zijn of haar aandeel krijgt en behoudt, de beloningsstructuur wordt vast gelegd, de aansprakelijkheden geregeld worden, en nog veel meer gevoelige zaken. Ook het ontbinden van een vennootschap onder firma kan vlekkeloos verlopen wanneer dit in het vennootschap onder firma contract goed geregeld is; "Better safe than sorry!"

Het opstellen van een vennootschap onder firma contract heeft niet alleen voordelen richting alle partijen, maar kan ook zorgen dat u minder belasting moet betalen. Vennootschap onder firma belasting is vaak gedeelde belasting, waar u gebruik van kunt maken.

NEEM CONTACT OP
Rekening-courant overeenkomsten
Icoon voor rekening-courant overeenkomsten
Rekening-courant overeenkomsten

Rekening-courant overeenkomsten

Wanneer u een eigen onderneming heeft kunt u niet om het feit heen dat er constant, over en weer financiële verhoudingen ontstaan. Binnen deze financiële verhoudingen wilt u niet in het nadeel komen te staan. Legt u hierover niets vast, zoals in een rekening-courant overeenkomst, is de fiscus geneigd deze verhoudingen in uw nadeel uit te leggen en dus te belasten.

U koopt een huis en u gebruikt hiervoor geld uit uw eigen onderneming. Uw onderneming staat voor een grote investering, u zet uw spaargeld hiervoor in. Dit zijn beide mogelijke situaties waar bij een rekening-courant verhouding u en uw onderneming veilig stelt.

Een rekening-courant overeenkomst moet volgens vaste stramienen en regels worden opgesteld, dit zodat de fiscus de onderlinge financiële verhoudingen kan duiden en accepteert. CKconsultancy's ervaren jurist is daarom getraind in deze vereisten en stelt samen met u een waterdichte rekening-courant overeenkomst op.

NEEM CONTACT OP
Notulen van aandeelhouders vergaderingen
Icoon voor notulen van aandeelhouders vergaderingen
Notulen van aandeelhouders vergaderingen

Notulen van aandeelhouders vergaderingen

Wanneer u een besloten vennootschap heeft, zult u tenminste één keer per jaar moeten samen zitten met uw mede aandeelhouders. In deze aandeelhoudersvergadering worden afspraken gemaakt, besluiten genomen, de jaarrekening goed gekeurd en diverse andere belangrijke zaken geregeld; het verleden, heden en toekomst van uw vennootschap; verstandig om duidelijk en waterdicht vast te leggen.

Deze notulen moeten natuurlijk aan een aantal vereisten voldoen, om juridische en fiscale zekerheid te bieden. Onze jurist is wel bekend met het opstellen van notulen van aandeelhoudersvergaderingen, en ondersteunt u op- en onderweg om te zorgen dat de levensloop van uw bedrijf verzekerd is.

NEEM CONTACT OP
Leningsovereenkomsten
Icoon voor geldleningsovereenkomst
GELDleningsovereenkomst

GELDleningsovereenkomst

Als ondernemer zult u altijd wel een keer te maken krijgen met een geldlening, en de overeenkomst hierover. Bij het opstellen van een geldleningsovereenkomst zal er een aantal belangrijke zaken waterdicht vast gelegd moeten worden. CKconsultancy is ervaren in het opstellen van solide overeenkomsten van geldleningen.

Het opstellen van onderhandse lening overeenkomst; een van CKconsultancy's specialiteiten. CKconsultancy kan u betrouwbaar ondersteunen bij het opstellen van al uw overeenkomsten van onderhandse leningen.

NEEM CONTACT OP
Arbeidsovereenkomsten
Icoon voor arbeidsovereenkomsten
Arbeidsovereenkomsten

Arbeidsovereenkomsten

Als ondernemer maakt u constant afspraken, denk hierbij aan de afspraken tussen u en uw personeel en u en uw vennootschap. Deze afspraken wilt u duidelijk en waterdicht hebben vast gelegd in een zogenaamde arbeidsovereenkomst; het voorkomen van een hele serie aan problemen in de toekomst.

Het opstellen van een arbeidsovereenkomst kunt u daarom zorgeloos bij CKconsultancy uitbesteden.

NEEM CONTACT OP
Algemene voorwaarden
Icoon voor algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Als onderneming wilt u gewoon ondernemen. U doet uw best om alle denkbare triviale en irrelevante problemen te ontwijken. Helaas komt het maar al te vaak voor dat het toch ergens mis loopt. Deze problemen kunnen opeens als regen uit de lucht komen vallen, en zo kunt u algemene voorwaarden zien als een hand boven uw hoofd.

Natuurlijk zal deze hand geen water mogen doorlaten. Dit is waarom CKconsultancy uw algemene voorwaarden waterdicht opstelt.

NEEM CONTACT OP
Aandeelhouders overeenkomsten
Icoon voor aandeelhoudersovereenkomsten
Aandeelhoudersovereenkomsten

Aandeelhouders overeenkomsten

Aandeelhoudersovereenkomsten; duidelijk en overzichtelijk de afspraken tussen u en de aandeelhouders binnen uw onderneming uitgewerkt in een overeenkomst. Bij deze aandeelhoudersovereenkomsten is het van belang dat de afspraken eenduidig worden vast gelegd zodat er onderling geen onenigheid ontstaat, en daarmee het welslagen van de onderneming veilig wordt gesteld.

NEEM CONTACT OP
De LinkedIn pagina van CKconsultancy
Het CKconsultancy beeldmerk in wit.