OPZOEK NAAR een belasting consulent voor het verwerken van uw belasting?

CKconsultancy beschikt over een ervaren belastingconsulent die samen met u regelt dat u gemakkelijk en overzichtelijk uw belasting terug kunt vragen en zorgt dat alle andere belastingzaken rondom uw bedrijf waterdicht worden opgesteld.

neem contact op
BELASTINGZAKEN

ONZE ervaren belasting-consulent staat voor u klaar!

Particulier of ondernemer, iedereen in Nederland moet belasting betalen. Hier bij CKconsultancy hebben we de stelling dat dit zo laat mogelijk, en zo min mogelijk moet zijn. CKconsultancy's ervaren belastingconsulent doet dit onder andere door het tijdig terug vragen van belasting en het opstellen van een belastingplanning. Zo zorgt CKconsultancy honderd procent binnen de lijntjes er voor dat u gerust kunt slapen.

NEEM CONTACT OP

bij deze belastingzaken kan ckconsultancy u helpen:

BTW
Het terug vragen van uw BTW doet u bij CKconsultancy
BTW

het terugvragen van uw BTW

BTW, u komt er niet om heen. Elke particulier, eenmanszaak en vennootschap moet BTW betalen. Als ondernemer kan de betaalde BTW terug gevraagd worden. In sommige gevallen is het ook voor particulieren mogelijk om de BTW terug te vragen.

Of het nu gaat om de BTW terug te vragen als particulier, of het terug vragen van de BTW als ondernemer, CKconsultancy's ervaren belastingconsulent kan uw omzetbelasting aangifte tijdig en correct indienen. Wij zorgen er voor dat van de grote multinational tot de kleine ondernemer niks misloopt bij het indienen van zijn of haar omzetbelasting.

Ook is CKconsultancy's belastingconsulent ervaren in het toepassen van de kleine ondernemers regeling. Hierdoor kunt u als kleine ondernemer voor de omzetbelasting gerust zijn dat de belastingdienst tevreden is en u niets te kort wordt gedaan.‍

NEEM CONTACT OP
Loonheffingen
Salarisadministratie & loonverwerking icoon
salarisadministratie & Loonverwerking

Salarisadministratie & loonverwerking

U heeft personeel in dienst. Dit houdt in dat u als ondernemer verplicht bent een salarisadministratie te voeren. CKconsultancy is een salarisadministratiekantoor waar u veilig en vertrouwd uw salarisadministratie kunt uitbesteden.

Bij het verwerken van uw salarisadministratie en loonverwerking komt meer kijken dan u op het eerste gezicht zou denken. Witte en groene tabbellen, speciale tegemoetkomingen, gehandicapte regeling, auto van de zaak, en dan kunt u ook nog altijd te maken krijgen met het dga-loon.

Door al deze valkuilen en uitzonderingen kan het voeren van uw salarisadministratie en loonverwerking een lange, vervelende weg zijn. Daarom hebben we bij CKconsultancy het makkelijk en veilig gemaakt uw salarisadministratie en loonverwerking uit te besteden. Onze ervaren belastingconsulent zorgt dat alles honderd procent binnen de lijntjes voor de fiscus geregeld wordt.

NEEM CONTACT OP
Inkomsten belasting
Icoon voor inkomstenbelasting
Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Of u nu particulier, ondernemer, zpp'er of een vennootschap bent, u komt altijd in aanraking met inkomstenbelasting. Het doen van uw aangifte inkomstenbelasting is iets dat op meerdere manieren gedaan kan worden.

Wanneer u optimaal gebruik wil maken van alle mogelijkheden, aftrekposten, MKB-winstvrijstellingen, ondernemers- en starters-aftrekken, kunt u dit gemakkelijk via de belastingconsulent van CKconsultancy laten verzorgen.

Onze ervaren belastingconsulent is ook bekend met het verwerken van uw dividendaangifte en dividendaftrek, het terug vragen van loonheffingen, de aanmerkelijk belang regeling, de auto van de zaak, en bijna elke andere regeling die u zich kunt bedenken.

NEEM CONTACT OP
Vennootschapsbelasting
Icoon voor vennootschapsbelasting
Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting

Wanneer uw bedrijf uitgroeit tot, of start als een besloten vennootschap, is er geen ontkomen aan het betalen van vennootschapsbelasting. Ook hierbij komt een aantal regels kijken dat, wanneer goed gebruikt, in uw voordeel werkt.

Hier bij CKconsultancy kunnen wij door ervaring en expertise deze vennootschapsbelasting regeltjes honderd procent in uw voordeel gebruiken.

Ook wanneer uw onderneming bestaat uit een holding met een of meerdere werkmaatschappijen kan de ervaren belastingconsulent van CKConsultancy u van dienst zijn, bijvoorbeeld door het regelen van een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting.

NEEM CONTACT OP
Rechtsvorm wijzigen
Icoon voor het veranderen van uw rechtsvorm bij de KvK
Rechtsvorm wijzigen

UW Rechtsvorm wijzigen?

U bent een eenmanszaak, door groei bent u klaar een vennootschap te worden. Of, u hebt juist een vennootschap, en wil terug naar een eenmanszaak. Beide gevallen kunnen een hoop problemen opleveren, voor u, maar ook voor de belastingdienst, wanneer deze rechtsvorm wijziging niet volgens het boekje verloopt.

CKconsultancy beschikt over een ervaren belastingconsulent die uw rechtsvorm wijziging juridisch- en belastingtechnisch in goede banen leidt.

NEEM CONTACT OP
Succesierecht
Icoon voor schenkingsrecht en successierecht
Schenkingsrecht & successierecht

Schenkingsrecht & successierecht

Als het op het schenkingsrecht en successierecht aankomt, deelt de belastingdienst in principe altijd mee. U heeft vermogen; de belastingdienst wil hier van profiteren. Uw eigen woning, spaargeld, antieke inboedel en sieraden; voorbeelden van uw vermogen, waar de belastingdienst een oogje op heeft. Wilt u iets van dit vermogen schenken, bijvoorbeeld aan uw kinderen, dan deelt de fiscus mee. Met de juiste planning en aangifte kan dit zelfs geheel voorkomen worden.

Als u komt te overlijden, vormt uw vermogen de erfenis. Deze erfenis moet vaak onder verschillende personen verdeeld worden. Wordt dit niet goed geregeld, deelt de belastingdienst onevenredig mee. Of het nu aankomt op de erfenis, het kindsdeel of het vruchtgebruik binnen het successierecht, CKconsultancy kan in samenwerking met een notaris uw successie planning regelen en de uiteindelijke aangifte successierecht doen.

Onze ervaren belasting consulent staat voor u klaar om samen met u, uw successie- en/of schenkingsrecht planning op te stellen.

NEEM CONTACT OP
Fiscale boekonderzoeken
Icoon voor een fiscaal boekenonderzoek
Fiscaal boekenonderzoek

Fiscaal boekenonderzoek

Het kan gebeuren; u krijgt een fiscaal boekenonderzoek. De fiscus komt langs en wil van de afgelopen 5 tot 7 jaar al uw administratieve stukken inzien en controleren. Er is geen ontkomen aan, medewerking aan een fiscaal boekenonderzoek is niet vrijwillig, maar verplicht.

De rechten van u als ondernemer, alle regelgeving omtrent een fiscaal boekenonderzoek en de rechten van de belastingambtenaar zijn zaken die de deskundige belastingconsulent van CKconsultancy voor u zorgeloos kan bewaken.

NEEM CONTACT OP
De LinkedIn pagina van CKconsultancy
Het CKconsultancy beeldmerk in wit.