SINDS 1989 ZIJN WIJ:

CKconsultancy, Een bedrijf waar U op kunt bouwen!

CKconsultancy is een pro-actief, kleinschalig, professioneel administratiekantoor; deskundig op het gebied van het uitbesteden van administratieve lasten. Ook bieden wij salarisberekeningen, juridisch advies, financiële planning en managementondersteuning. ​

LEES VERDER
Harold en Benedikte van CKconsultancy
ONS TEAM

CKConsultancy's geweldige team

Een portret foto van Harold Candel, co-eigenaar van CKConsultancy.

Harold Candel

De LinkedIn pagina van CKconsultancy
mede-opdrichter ~ Boekhouder, adviseur, interim-manager

In 1989 als fiscaal econoom afgestudeerd aan Tilburg University; gestart bij Roo & Van der Veen in Goes (Zeeland). In 1990 gewisseld naar Begeijn & Sneep Melse (later Deloitte) in Heerlen. Na een tussenstap bij Ortmans & Stevelmans in Hoensbroek in 1996 als zelfstandige gestart. Met inmiddels bijna 32 jaar ervaring in de advisering in financiële en fiscale kwesties weten cliënten zich veelzijdig ondersteund.

Een portret foto van Benedikte Candel Konsten, co-eigenaar van CKConsultancy.

BENEDIKTE KONSTEN

De LinkedIn pagina van CKconsultancy
mede-oprichter ~ Jurist, interim-manager

Heeft Civiel-, Bestuurs-, Strafrecht (1991) en Fiscaal Recht (1993) gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Limburg te Maastricht. In september 1991 gestart bij Bakker & Versteegh in Maastricht; later Deloitte & Touche geheten. Haar klantenkring bestond voornamelijk uit bedrijven in het Limburgse MKB. Medio 2015 als financial planner in dienst getreden bij MeesPierson voor de regio Limburg. Sinds april 1998 maakt zij deel uit van het team van CK Consultancy als zelfstandig fiscaal jurist.

Een portret foto van Riet Rijnen, medewerker bij CKConsultancy.

Riet Reijnen

medewerker ~ boekhouder

Van huis uit opgegroeid in het administratievak. Na het behalen van het Praktijkdiploma Boekhouden, heeft zij door de jaren heen bij verschillende bedrijven met uiteenlopende activiteiten veel ervaring opgedaan. In april 2009 is zij het team van CK Consultancy komen versterken. Met een ruime ervaring met diverse boekhoudprogramma’s houdt zij zich vooral bezig met het verwerken van financiële administratie in boekhoudprogramma’s, BTW-aangiften en het voorbereiden van jaarcijfers.

OVER ONS

CKconsultancy gaat niet voor de connectie, maar voor de RELATIE!

Hoe is CKconsultancy tot stand gekomen?

Harold Candel is vanuit zijn woonadres begonnen als eenmanszaak in 1996 met het idee dat dienstverlening oprechter en beter kon met meer op maat gesneden oplossingen. In 1998 is ons geweldige team aangevuld door Benedikte Konsten (een jurist pur sang) en Riet Reijnen (onze administratief medewerkster). Door de snelheid waarin CKconsultancy heeft mogen groeien, was ook al snel, in 1998, het moment aangebroken voor een kantoorruimte buitenshuis. Na een forse verbouwing van het woonhuis in 2008 werd een kantoorruimte aan huis gerealiseerd. Sindsdien opereren wij vanuit deze kantoorruimte op het adres Quaedvlieglaan 3 te Landgraaf.

Ervaring

Onze ervaring is met recht divers te noemen. Zowel wat betreft de soorten bedrijven, als de verschillende problemen die we tot een goede oplossing hebben gebracht. We hebben ervaring in bijvoorbeeld volgende soorten bedrijven c.q. branches: Adviesbureaus, Advocatuur, Amusement, Bewindvoering, Bouw- en bouw gerelateerde bedrijven, Dansschool, Financiële dienstverlening, Grafisch design en Branding, Groothandel in schoonmaakartikelen, Holding BV’s, Horeca, Innovatie, Interimmanagement, IT, Kerkgenootschappen, Kinderopvang, Kledingontwerp en verkoop, Kwekerij, (Para-)medici, Opleidingen, Optiek, Schoonmaak, Stamrecht BV’s, Thuiszorg, Uitvaartbranche, Vastgoedmanagement (o.a. VVE), Werving & selectie en Webshops.

Kennis

Ons kantoor en onze mensen waken ervoor dat hun kennis up-to-date blijft. Naar behoefte worden cursussen en seminars gevolgd. Tevens zijn er diverse abonnementen op vakbladen en nieuwsbrieven die nauwgezet worden bijgehouden. Ook vindt er onderlinge kennisuitwisseling plaats binnen ons kantoor, al dan niet door ‘training-on-the- job’. Tevens volgden Harold Candel en Benedikte Konsten met succes de opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Onze motivatie

Hier bij CKconsultancy hebben we over de jaren heen steeds opnieuw gehoord hoe veel makkelijker we de "saaie" kant van het ondernemer-zijn maken. Door dit elke keer opnieuw te horen, motiveert het ons om te zorgen dat u als ondernemer meer tijd heeft om te genieten van uw werk, en dat te doen wat u wilt doen, want daarvoor bent u ondernemer geworden, toch?

ONS DOEL

Het in een op maat gesneden totaalconcept ontzorgen van onze klanten op administratief, financiEel, fiscaal en juridisch gebied.

ONS BLOG

Spijker UW administratie kennIs bij!

In ons blog behandelen we allerlei belangrijke onderwerpen zoals financiële planningen, fiscaal nieuws, tips & tricks voor uw onderneming en nog veel meer!

No items found.
Bekijk ons gehele blog
De LinkedIn pagina van CKconsultancy
Het CKconsultancy beeldmerk in wit.