VEILIG en overzichtelijK uw administratie uitbesteden?

CKconsultancy is een administratiekantoor dat het niet alleen gemakkelijk maakt uw administratie uit te besteden. We maken het ook overzichtelijk en efficiënt. We werken veilig en 100% binnen de lijntjes.

neem contact op
ADMINISTRATIEVERWERKING

Uw Administratie uitbesteden bij ckconsultancy..
dat ging makkelijk!

Er is geen ontkomen aan; het bijhouden van een administratie... De wettelijke verplichting dat elk bedrijf een administratie moet bij houden, zorgt er steeds vaker voor dat de ondernemer het bijhouden van zijn administratie een van de minst leuke taken vind. Hier bij CKconsultancy denken we hier anders over! Dus, zijn we als administratiekantoor met de perfecte oplossing gekomen; een efficiënte manier om gemakkelijk en veilig al uw administratie uit te besteden. Zo kunt u als ondernemer zich focussen op de taken die u graag wilt doen, en waarvoor u ondernemer bent geworden.

NEEM CONTACT OP

deze administratieve zaken kunt u bij CKconsultancy uitbesteden:

STARTENDE BEDRIJVEN
Administratie voor startende bedrijven
Startende bedrijven

Administratie voor startende bedrijven

U heeft eindelijk uw geweldige idee kunnen omzetten in een bedrijf, en bent er helemaal klaar voor. Maar, dan komt de realisatie: De administratie..

Het laatste waar u zin in heeft tijdens het realiseren van uw dromen is het bijhouden van een uitgebreide administratie. En dat is nog niet alles. Naast het bijhouden en ordenen van uw administratie moet deze ook nog eens volgens allerlei wettelijke regeltjes worden verwerkt.

CKconsultancy is onder andere gespecialiseerd in de administratie van startende bedrijven, en neemt deze administratieve lasten dan ook met ervaring van u over. Dit zorgt er voor dat u als startend bedrijf zich kunt focussen op wat er voor u echt toe doet.

NEEM CONTACT OP
GEVESTIGDE BEDRIJVEN
Administratie voor gevestigde bedrijven
GEVESTIGDE BEDRIJVEN

administratie voor gevestigde bedrijven

Bij het groeien/uitbreiden van uw bedrijf komen veel zaken kijken waar u als ondernemer uw handen aan vol heeft. In deze groei-fase wilt u niet belemmerd worden door administratie lasten. Uw focus ligt op uw bedrijf en het managen hiervan.

CKconsultancy neemt de administratieve lasten veilig en vertrouwd van u over. Door middel van onder andere begrotingen wordt er herhaaldelijk samengezeten om te kijken naar de mogelijkheden van uw bedrijfsplannen, wordt u ondersteund bij de bewaking van uw financiële gezondheid en kijken we naar de fiscale waterdichtheid van uw administratie.

NEEM CONTACT OP
WEBSHOPS
Administratie voor webshops
WEBSHOPS

administratie voor webshops

U runt een succesvolle webshop; u wordt overladen met bestellingen, verzendingen, voorraadbeheer, klantenservice, enzovoort. Zoals u weet, was dat nog maar het begin..
Naast al deze onderhoudslasten van uw webshop staat u niet te wachten op het voeren van een grondige administratie. Daarnaast, de administratie van webshops is een aparte tak van sport.

De fiscus eist ook van een online webshop een papieren administratie. Doordat webshops geheel via internet lopen, ontstaan er nog wel eens wat ongewilde administratieve problemen. Dit zorgt er voor dat veel webshops op administratief niveau benadeeld worden. Hier bij CKconsultancy zijn we ervaren in het op papier vastleggen van de administratie van webshops. Hiermee zorgen we er voor dat uw onderneming in de ogen van de ficus een legitiem bedrijf wordt en evolueert van iets ontastbaars, naar iets tastbaars.

CKconsultancy biedt derhalve aan webshops de optie om de volledige administratie uit te besteden bij ons ervaren administratiekantoor. Wij kunnen u hierbij online en offline ondersteunen! ;)

NEEM CONTACT OP
BIJZONDERE BEROEPEN
Administratie voor bijzondere beroepen
BIJZONDERE BEROEPEN

administratie voor bijzondere beroepen

Sommige beroepen brengen een zeer aparte manier van administratie voeren met zich mee. Bij de administratie van deze desbetreffende beroepen komen zo veel arbeidsintensieve en ingewikkelde regeltjes kijken, dat u als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet. CKconsultancy kan u de ondersteuning bieden waar u naar op zoek bent. Zo kunt u zich volledig richten op de uitoefening van uw beroep.

Een paar voorbeelden van bijzondere beroepen waarbij het mogelijk is om bij ons administratiekantoor uw administratie uit te besteden:

Medici
Para-medici
Advocatuur
Horeca
Uitvaartondernemers
Equity investments
Bouw- en bouw gerelateerde bedrijven
NEEM CONTACT OP
Voeren van een boekhouding
Het voeren van een boekhouding
Voeren van een boekhouding

Het voeren van een boekhouding

Een boekhouding; een principe waar u vanuit de wet niet onderuit komt. Naast deze wettelijke verplichting is het dan ook nog eens een vrij ingewikkeld proces om uw boekhouding waterdicht te verwerken. Met duizend-en-één regeltjes, keuzes die gemaakt moeten worden en het up-to-date houden van uw wettelijke kennis kan het voeren van een boekhouding (te) veel van uw tijd in beslag nemen.

Door 32+ jaar ervaring met het op- en onderweg ondersteunen bij het voeren van de boekhouding neemt CKconsultancy u deze lasten uit handen, zodat u zich kunt focussen op de zaken waarvoor u ondernemer bent geworden.

NEEM CONTACT OP
SNELSTART
CKconsultancy gebruikt snelstart voor het verwerken van administratie
SNELSTART

Snelstart

Met al meer dan 10 jaar ervaring in het meest diverse boekhoudprogramma van Nederland, SnelStart, is CKconsultancy en haar personeel wel getraind in het efficiënt voeren van uw op maat gesneden boekhouding. Hiermee zorgen wij er voor dat uw boekhouding makkelijk en handig toegankelijk wordt voor u.

Tevens is CKconsultancy ook ervaren in het opstellen van de jaarrekening en rapportages voor de fiscus en bank, vanuit SnelStart.

Werkt u nu toch liever zelf met SnelStart, maar zou een helpende hand onderweg toch welkom zijn? Dan staat CKconsultancy u graag met raad en daad terzijde. CKconsultancy kan u helpen bij het overzichtelijk inrichten van uw grootboekschema, het controleren van de waterdichtheid van uw administratie en het up-to-date blijven over de laatste nieuwe wetgeving rondom het voeren van een boekhouding in SnelStart.

NEEM CONTACT OP
De LinkedIn pagina van CKconsultancy
Het CKconsultancy beeldmerk in wit.